Back to Top

Inschrijven nieuwsbrief

Events

 20170922 Burger friet

Burger Friet: 19 oktober

Na het succes van Steak-Friet, willen we nu in oktober u ook laten meegenieten van een uitzonderlijke avond. Op 19 oktober organiseren we Burger friet. We bieden burgers aan in de traditie van "steak haché". Wij serveren het vlees in top conditie, en u kan indien gewenst dit verder aanvullen met groenten, een broodje of een huisgemaakt sausje. 

Ook voor de niet-vleeseters doen we iets speciaal. Zij kunnen genieten van onze "green burger". Een heerlijk vegetarisch alternatief.

U krijgt op Burger Friet een prachtige burger, met huisgemaakte frietjes. U krijgt hierbij ook een glas huiswijn, water frisdrank of pils aangeboden voor slechts 31 euro. Studenten en kinderen betalen 26 euro. 

Wij hopen dat je er bij bent. Reserveren kan via de reservatiepagina, op 016/62.35.25 of  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 

20170903 steak-friet

Steak-friet: 28 september, 12 en 26 oktober

Het is een begrip geworden: Steak-Friet. Gezelligheid verzekerd in het mooie informele kader van de boerderij! 

U krijgt op Steak-Friet een filet pur van JuniorBeef, met huisgemaakte frietjes. U krijgt hierbij ook een glas huiswijn aangeboden (of een halve liter water) voor slechts 35 euro. Studenten betalen 28 euro. 

Wij hopen dat je er bij bent. Reserveren kan via de reservatiepagina, op 016/62.35.25 of  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 

 Volgende edities: 12 & 26 Oktober; 9 & 23 November; 7 & 21 December.