Back to Top

Inschrijven nieuwsbrief

Events

Tasting event

Tasting-diner met wijnhuis Christiaens: maandag 3 juli

Ervaar de kwaliteit van de topwijnen uit de Bourgogne en de verrassende combinaties met ons vlees. Exclusief met wijnen van (en toelichting door) de heer Guffens van Domaine Guffens-Heynen, een tophuis uit de Bourgogne (Beste chardonnay wijnmaker ter wereld volgens Robert Parker).

Samen met wijnhuis Christiaens organiseren we op 3 juli deze unieke avond van top eten en top wijnen (bij elk gerecht krijgt u een aangepaste wijn), voor slechts 88 euro alles inbegrepen. Wij ontvangen u om 19u00 in onze boerderij. Meer weten? Download meer informatie (PDF).

Wie gewoon de wijnen wilt proeven kan al in de namiddag bij ons terecht om te snuisteren in de top wijn collectie; U krijgt bijhorende hapjes aangeboden om hier ten volle van te kunnen genieten. U kan al mee komen genieten voor 10 euro. U bent bij ons welkom van 16u tot 19u00.

Wij hopen dat je er bij bent. Reserveren kan via de reservatiepagina, op 016/62.35.25 of  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

20170601 steak-friet

Steak-friet: 29 Juni

Het is een begrip geworden: Steak-Friet. Gezelligheid verzekerd in het mooie informele kader van de boerderij! 

U krijgt op Steak-Friet een filet pur van JuniorBeef, met huisgemaakte frietjes. U krijgt hierbij ook een glas huiswijn aangeboden (of een halve liter water) voor slechts 35 euro. Studenten betalen 28 euro. 

Wij hopen dat je er bij bent. Reserveren kan via de reservatiepagina, op 016/62.35.25 of  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 

 Volgende edities: 13 & 27 Juli, 17 & 31 augustus