fbpx

Op zoek naar het beste vlees? 

Jos Theys staat al decenia gekend om het beste vlees. De filosfie is heel eenvoudig: kwaliteit leveren en ontroleren in elk stukje van het proces. Van het dierenwelzijn in de stal, de voeding, de manier van transport tot bewaring en versnijding net voor u het koopt. Wij geven de garantie dat elk stuk dat bij ons vertrekt van uitmuntende kwaliteit is en super is van smaak. 

Onze specialiteiten zijn JuniorBeef (Jong Rundsvlees, rood, super smaak), en JT kalfsvlees (rose van kleur). Onze allerbeste stukken krijgen het PRIME label. Dit is een selectie van uitmundende stukken, zoals ze u nergens anders kunt vinden.

Heb je nog vragen? Ondek ze in onze FAQ.

 

 Bestel nu via ons bestelformulier

 


 Ontdek ons aanbod

 filet pur juniorBeef 500 gram  20201031 entrecotePrime  img 7469

 Filet Pur

Het zachtste stuk. Heerlijke mals en vol van smaak. Ideaal om in de pan of te oven te bereiden en het vlees te laten smelten op de tong.

Entrecote

Heerlijke smaak. Door een mooie vetlaag wordt dit vlees extra sappig en super vol van smaak.

 Chateaubriand van kalf

Een klassiek stuk. gesneden van het kleinhoofd. Groot stuk dat je mooi kan klaarmaken in de oven en versnijden. altijd lekker en gezellig

BBQ specialiteiten

 filet pur juniorBeef 500 gram  entrecote juniorbeef zesrib  cote alos juniorbeef prime 2

 BBQ pakket

Een pakket voor 4 personen om van te smullen met chateaubriand, ribeye, pensen en ribbekes. Zo wordt elke BBQ een feest.

Entrecote BBQ

Prachtig dooraderd, waardoor het vlees sappig blijft op de BBQ. Eenvoudig te bakken en super lekker.

Cote à l'os

Lekker op de BBQ of in de oven. Zoals de naam het zegt, nog aan het been. Altijd leuk.

 Traiteur

 filet pur juniorBeef 500 gram  entrecote juniorbeef zesrib  

 Gerechten

Je kan ook steeds enkele kant en klaar gerechten vinden. Enkel nog op te warmen. Wat dacht je van een orloff gebraad bijvoorbeeld?

Bokalen met (bij)gerechten

In onze bokalen verpakken we verse producten zoals groenten, stoofvlees of blanquette. Je kan ze zo nog een hele tijd bewaren en ervan genieten wanneer je dat wenst.

 

 Bestel nu via ons bestelformulier


 Twijfel je nog? Ontdek hieronder antwoorden op mogelijke vragen...

Hoe wordt het vlees geleverd?

  • Je kan kiezen om het vlees te laten leveren of af te halen op de boerderij.
  • Leveringen worden meestal uitgevoerd door onze eigen chauffeurs. Ze nemen het vlees mee in speciale koelboxen of in koelwagens.
  • In sommige gevallen wordt het vlees geleverd door onze logistieke partner DPD Fresh. Ze houden het koel in speciale wagens, en leveren binnen de 24h na ophaling op de boerderij. Ze laten je ook heel precies weten wanneer ze leveren, zo kan het ook in de beste omstandigheden aan u gegeven worden.
  • Wij leveren binnen de 2 dagen na bestelling.

Hoeveel kost een levering?

  • Deze is gratis, indien u minstens voor 120 euro bestelt. Bij een lagere bestelling, zal er 9 euro verzendingskost worden aangerekend.

Hoe gebeurt de betaling?

  • Omdat u enkel betaalt wat u echt krijgt (exact gewogen gewicht), kennen we het eindbedrag pas als uw bestelling klaar is. U betaalt daarom gewoon bij afhaling, of op basis van de factuur die u krijgt bij de levering.

Hoe lang kan ik het vlees bewaren?

  • Omdat het vlees vacuum wordt verpakt, kan u het minstens 12 dagen bewaren 

Mag ik het vlees invriezen?

  • Natuurlijk. Ons vlees is vers, u kan het zonder enig probleem invriezen.

 

Meer vragen? Bel ons op 016/62.35.25 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

Terug naar boven